Impresii Punta Cana - ianuarie 2023

Impresii Punta Cana - ianuarie 2023

Prima vacanta in afara Europei.

Ideea a venit brusc dupa Craciun - ce ar fi sa mergem la caldura, in loc sa mergem la munte in Romania? Un singur click "sunt interesat de oferta" s-a finalizat foarte rapid cu o oferta last minute. Iulia a fost proactiva si ne-a asigurat si transmis increderea ca, desi mai sunt 3 saptamani inainte de plecare, putem organiza tot, de la pasapoarte (ca nici din astea nu aveam) pana la plata serviciilor si primirea tuturor documentelor (contracte, zbor, cazare, transfer), excusiv online.

Desi plina de temeri referitoare la durata zborului si alte situatii neprevazute pe care doar mi le imaginam, all just in my head, totul a fost MINUNAT si USOR. Peisaje de vis, vreme perfecta si oameni ospitalieri. Ma bucur ca am reusit sa ne deconectam de la internet si am "respirat" palmierii si valurile marii, astfel fiind prezenti si ancorati adanc in aceasta saptamana de vacanta. 

Pentru o singura saptamana de vacanta am preferat sa alegem o singura excursie (Isla Saona & Alto Chavon),excursie pe care am achizitionat-o direct de pe viator.com (TripAdvisor) - experienta perfecta, fara intarzieri ghidul amuzant si ospitalier, fotograful poate prea insistent, dar nu am lasat ca acest aspect sa ne strice momentul. Insula Saona este imaginea din "expectation" pentru screensaver-ul de la birou, exact acea poza care sa ne tina in visare pentru inca un an. De neratat petrecerea de pe catamaran si vizita satului Alto Chavon.

Ne-am demonstrat ca vacanta exotica este imposibila numai daca vrem noi sa fie imposibila si abia asteptam sa descoperim noi destinatii 🙂