Impresii Republica Dominicana - aprilie

Impresii Republica Dominicana - aprilie

Hola, Daniela! Ne-am intors din vacanta noastra minunata din Republica Dominicana si am hotarat sa-ti scriu cateva randuri... A fost un vis devenit realitate! 

O vacanta perfecta din toate punctele de vedere: peisajele iti taie rasuflarea, plaja - magnifica cu nisip fin si alb, apa oceanului - incredibila, cu nuante de la turcoaz deschis la albastru intens, serviciile all-inclusive - de cea mai buna calitate. Se spune ca "all inclusive"-ul a fost inventat in Republica Dominicana, iar faptul ca fructele exotice, fructele de mare si sucurile naturale sunt servite tot timpul proaspete a adaugat un plus de savoare concediului nostru. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, buna dispozitie si distractia au fost la ordinea zilei, iar vremea din Caraibe a fost extraordinara, isi merita pe deplin termenul "tara verii eterne". 

Resortul Ocean Sand este unul linistit, cochet, curat, cu foarte multa verdeata, cu zeci de specii de plante tropicale. Ca majoritatea celor de aici, resortul era situat chiar langa plaja, avea o gradina imensa cu multe piscine si o sumedenie de restaurante cu specific diferit. Am incercat numeroasele cocktail-uri si bauturi traditionale, incepand, bineinteles, cu Mama Juana. 

Serviciile oferite de dominicani au fost ireprosabile: veseli, binedispusi, respectuosi, foarte atenti cu clientii, orice solicitare fiind rezolvata prompt si imediat. A fost o experienta uimitoare, ne bucuram ca am avut ocazia sa vedem si aceasta parte a lumii, speram sa o revedem candva. Multumim echipei Eturia pentru seriozitate, implicare si profesionalism in transformarea visurilor in realitate!